Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Victor Ciorbea ar putea candida pentru Primăria Capitalei

Preşedintele PNŢCD, Victor Ciorbea a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea afla pe lista de candidaţi la Primăria Capitalei. Întrebat de ziarişti dacă va candida la această funcţie, el a spus că în prezent se fac nişte sondaje la nivel naţional şi în Capitală, iar în funcţie de rezultat vor fi stabiliţi candidaţii.

PNŢCD are stabiliţi candidaţii în 70 la sută din localităţi. Ciorbea a afirmat că anul trecut nu mai puţin de 18 organizaţii aparţinând Partidului Popular Creştin dar şi Acţiunii Populare au trecut la PNŢCD. 'Acest fapt este de bun augur iar uşile partidului nostru sunt deschise.'

Preşedintele ţărăniştilor de la nivel central a reamintit că aceste 'uşi' sunt deschise chiar pentru Vasile Lupu şi Emil Constantinescu.

Pe de altă parte, el a spus că formaţiunea politică pe care o conduce intenţionează să organizeze cursuri de pregătire atît pentru primari cît şi pentru consilieri.

domeniu: 
categorie: