Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Violonistul Alexandru Bălănescu va concerta în Italia

Violonistul roman Alexandru Balanescu va concerta ca invitat de onoare alaturi de celebrii jazz-mani Keith Tippett si Dave Douglas la festivalul de muzica BorderLand, din Italia, informeaza cotidianul La Nazione, in editia din 29 ianuarie. Festivalul se va desfasura in cursul lunii martie in localitatea Quarrata, provincia toscana Pistoia, aducind laolalta cintareti de jazz, rock alternativ, muzica electronica si clasica. Stabilit la Londra, apreciat compozitor si violonist contemporan, devenit celebru pentru quartetul care ii poarta numele, Balanescu amesteca acorduri folk, pop, clasice si de avangarda, concerind alaturi de Kraftwerk sau Pet Shop Boys. Romanul este cunoscut publicului italian si pentru semnarea coloanei sonore a filmului 'Partizanul Johnny', turnat in Italia, unde a avut parte de cronici admirative. Balanescu va urca pe scena alaturi de pianistul Keith Tippett, veteran al ceea ce cunoscatorii numesc 'soundul Canterbury', specific jazz-ului anilor '70, muzician care si-a legat numele de formatii precum Soft Machine, King Crimson, Mujician si Centipede. Dave Douglas, pianist renumit in mediul jazz-ului si al avangardei muzicale new-yorkeze, avind trei nominalizari la 'Grammy Awards', este cel de-al treilea invitat celebru de la actuala editie a BorderLand, care se va tine in sala teatrului-cinema 'Nazionale' din Quarrata.

domeniu: 
categorie: