Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Viscolul face ravagii în Dolj

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în aproape tot judeţul, iar viscolul astupă arterele de circulaţie în câteva minute după ce sunt deszăpezite. Vântul puternic a viscolit zăpada căzută zilele trecute în Dolj, astfel că pe drumurile judeţene din zonele Băileşti, Calafat, Giubega şi Terpeziţa stratul de zăpadă a atins un metru, informează directorul societăţii de drumuri judeţene (SC LDP), Eugen Georgescu. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în aproape tot judeţul, iar viscolul astupă arterele de circulaţie în câteva minute după ce sunt deszăpezite. Până ieri la prânz nu se înregistraseră drumuri blocate, a spus prefectul de Dolj, Nicolae Giugea. Acesta a adăugat că Jiul s-a umflat la Răcari, unde a depăşit cu 20 de centimetri cota de atenţie, dar că “nu sunt probleme”.

categorie: