Vodafone apreciază introducerea cotei unice de 16%

Primul-ministru Călin Popescu-Tăriceanu a primit astăzi o delegaţie de reprezentanţi ai Vodafone Group, condusă de Arun Sarin, CEO al companiei. Vodafone Group va continua să investească în România, având în vederea condiţiile favorabile pentru afaceri şi aderarea ţării la UE în 2007, a arătat Arun Sarin în timpul discuţiilor. „Introducerea cotei unice de 16% şi inflaţia foarte redusă din acest an au creat un mediu extrem de avantajos pentru investiţii”, a adăugat Ted Lattimore, Preşedinte şi COO Connex.

„Venirea Vodafone în România este de bun augur, atât din punctul de vedere al investiţiilor care se vor face, care vor duce la crearea de noi locuri de muncă, cât şi din perspectiva culturii corporatiste a companiei, care va avea o influenţă pozitivă în societatea românească”, a spus premierul Tăriceanu.

Arun Sarin l-a anunţat pe primul-ministru că Vodafone va face o nouă donaţie în valoare de 100.000 de euro pentru zonele afectate de inundaţiile din ultimele zile. Aceşti bani se vor adăuga altor donaţii făcute până acum de Vodafone pentru populaţia afectată de inundaţii.

domeniu: 
categorie: