World Class Academy de la Grand Hotel Marriott s-a extins

Clubul World Class Academy din complexul de lux The Grand s-a extins. Astfel, Clubul beneficiază de o sală mai mare de fitness şi de un nou studio de cycling cu peste 30 de biciclete.

Suprafaţa câştigată este de 200 mp, in urma unei investitii de 110.000 de euro.

Planurile de management ale Clubului World Class Academy nu se opresc aici. Pentru anul 2012 este in desfasurare un proiect de upgradare a echipamentului de fitness si de antrenament functional.

Cu o suprafata actuala de 2.300 mp si o traditie de 11 ani pe piata de fitness & welness, clientii clubului World Class Academy sunt cu precadere oameni de afaceri, persoane din top management, dar si din alte profesii.

THE GRAND este cel mai mare complex multifunctional de lux din Romania. Centrul are o suprafata de 85.000 mp distribuita pe 13 niveluri si detine birouri (The Grand Offices), zona de shopping The Grand Avenue, hotel de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel (cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, doua sali de evenimente, facilitati extinse pentru conferinte), clubul de Sanatate World Class cu saloane de infrumusetare si parcarea The Grand Parking (cu 525 locuri securizate in interiorul si in afara cladirii).

domeniu: 
categorie: