Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

WWE: Big Show şi Miz rămân campioni pe echipe

Wrestlemania 26, cea mai importantă gală din wrestling, a început cu meciul pe echipe câştigat de campionii en-titre, Big Show şi Miz.

Cei doi campioni i-au învins fără mari probleme pe R-Truth şi John Morrison, după o mişcare subtilă a uriaşului Big Show.

Big Show a realizat un schimb pe nevăzute cu colegul său de echipă şi l-a trimis la podea pe Morrison cu o directă de dreapta în plină figură.

Big Show a obţinut numărătoarea până la trei, iar echipa alcătuită din el şi Miz rămâne campioana absolută a WWE.

Wrestlemania 26 este transmisă în direct pentru prima dată în România de Sport.ro, iar comentatorii americani au profitat de ocazie pentru a transmite, la începutul galei, salutări speciale fanilor din România.

domeniu: 
categorie: