Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

WWE: Chris Jericho rămâne campion mondial la categoria grea

Chris Jericho l-a învins pe Edge la Wrestlemania 26 şi şi-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea.

În ciuda informaţiilor care îl dădeau ca învingător pe Edge, Jericho a dominat meciul şi a obţinut victoria graţie unui "code-breaker".

Pe parcursul meciului, unul extrem de intens, Jericho a mai trecut în trei rânduri pe lângă victorie, în timp ce Edge nu a putut să-şi aplice manevra de final asupra adversarului.

Conflictul dintre cei doi a continuat şi după încheierea meciului. Jericho a încercat să-şi rănească şi mai mult rivalul, dar Edge a fost cel care a râs la final, după ce şi-a făcut knock-out adversarul cu un "spear" efectuat pe masa comentatorilor.

domeniu: 
categorie: