Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

WWE: Undertaker i-a încheiat cariera lui Shawn Michaels

Cel mai aşteptat meci al anului din wrestling, cel dintre Undertaker şi Shawn Michaels, de la Wrestlemania 26, s-a încheiat cu victoria "Fenomenului" Undertaker.

Undertaker s-a impus la capătul unui meci extrem de încins şi de disputat şi în care "Fenomenul" a avut nevoie de trei Tombstone şi mai multe manevre de chokeslam şi last ride pentru a obţine victoria.

A fost a 18-a victorie obţinută din 18 meciuri disputate de Undertaker la Wrestlemania, cel care şi-a pus în joc palmaresul la ediţia din acest an.

Shawn Michaels şi-a pus în joc cariera, iar meciul cu Undertaker a fost ultimul susţinut de "The Heartbreak Kid" în WWE. Cei doi luptători s-au îmbrăţişat la finalul disputei, Shawn Michaels fiind aplaudat minute în şir de cei peste 72.000 de spectatori.

Interesant este faptul că finalul carierei lui Shawn Michaels survine la doi ani după ce acesta i-a încheiat cariera lui Ric Flair la Wrestlemania 24.

domeniu: 
categorie: