Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Zăpada, piedică pentru deputaţi

Căderile masive de zăpadă din ultima zi au afectat şi procesul legislativ.
Şedinţa de luni a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor nu a mai avut loc din cauza absenţei reprezentanţior PSD, care nu au reuşit să ajungă la timp din cauza zăpezii depusă pe şoselele Capitalei.

Preşedintele forului legislativ, Adrian Năstase, a pus anularea întâlnirii de luni a liderilor Camerei pe sema unei 'desincronizări determinateă de circulaţia catastrofală din Bucureşti'.

El a explicat că orice deplasare în Capitală a durat de două, trei ori mai mult decât în mod normal. 'Din fericire, agenda pentru această săptămână este foarte clară', a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

domeniu: 
categorie: