Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Zeci de răniţi într-un accident rutier în Copăceni, jud. Cluj

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara aceasta în comuna clujeană Copăceni, pe şoseaua dintre Cluj şi Turda. Un autocar plin cu turişti maghiari, un tir şi un autoturism Dacia au fost implicate într-o coliziune în urma căreia o persoană a murit iar alte 30 au fost rănite. Potrivit martorilor oculari, şoferul Daciei încerca să vireze la stânga, pe o stradă laterală. Şoferul tirului care venea dinspre Turda nu a observat autoturismul, pe care l-a lovit din spate şi pe care l-a împins apoi sub roţile autocarului. Autocarul s-a răsturnat pe un taluz şi a intrat în gardul unui sătean.

În impact a fost ucis şoferul Daciei, iar 30 dintre turiştii maghiari au fost răniţi. Trei dintre ei, două femei şi un copil, se află internaţi în stare gravă la Spitalul Municipal Turda. Una dintre rănite ar putea să rămână fără un picior.

În autocarul cu două nivele se aflau 72 de turişti maghiari care mergeau să îşi petreacă Revelionul la Lupeni. Trei dintre pasageri sunt copii. Din pricina accidentului, circulaţia pe ambele sensuri ale şoselei a fost blocată timp de mai mult de o oră iar cozile de autoturisme care s-au format au atins o lungime de circa şapte kilometri. Producerea accidentului a fost favorizată şi de carosabilul umed. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz iar şoferul tirului ar putea să fie pus sub acuzare, pentru omor deosebit de grav.

domeniu: 
categorie: