25 iunie 2022

Armata Salvării Romania va derula campania „Când faci bine, te simţi bine”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Participă alături de Armata Salvării la Campania „Când faci bine, te simţi bine!”

În luna faptelor bune, Armata Salvării Romania va derula campania „Când faci bine, te simţi bine” ce are ca scop strângerea de cadouri pentru zeci de copii din medii defavorizate şi colectarea de fonduri pentru alte categorii vulnerabile.

Cu o tradiţie de peste 40 de ani, Angel Tree este o iniţiativă emblematică a Armatei Salvării care de sărbători aduce împreună comunitatea pentru a dărui un strop de bucurie copiilor proveniţi din familii nevoiaşe. Şi anul acesta, Bradul Îngeraşilor va face o diferenţă în viaţa unui copil, care altfel nu ar primi cadou de sărbători.

Dacă vrei să adopţi un Îngeraş alege una sau mai multe dorinţe din Angel Tree – cartonaşe care conţin numele copilului, vârsta, înălţimea şi desigur cadoul dorit de acesta. Cumpără cadoul, împachetează-l frumos şi adu-l sub brad. Armata Salvării se va ocupa de strângerea şi de livrarea tuturor cadourilor înainte de Crăciun pentru ca cei mici să se poată bucura de noile daruri de sub brad încă din ziua cea mare. Ne puteţi găsi în:

Bucureşti – Veranda Mall – Str. Ziduri Moşi Nr. 23 în perioada 4-23 decembrie;

Iaşi – Palace MAll – Str. Palas nr. 7A în perioada 13-18 decembrie;

Bacău – Arena Mall – Str. Ştefan cel Mare, Nr.28 în perioada 16-23 decembrie;

Buzău – Galleria Mall – Bd. Unirii 301A în perioada 9-24 decembrie;

Ploieşti – Centrul Comercial Auchan Ploiesti – Comuna Blejoi, Sat Blejoi, Nr. 1200 în perioada 13-24 decembrie; în faţa magazinului Profi din Cartierul Malul Roşu în perioada 2-5 decembrie;

Craiova – Primaria Craiova – Calea Unirii Nr.16 în perioada 3-24 decembrie.

În cadrul campaniei „Când faci bine, te simţi bine” se derulează şi tradiţionala strângere de fonduri. Red Kettle sau „Găletuşa Roşie” unde puteţi face donaţii cash sau prin QR code.

Angel Tree şi Red Kettle sunt doar câteva dintre iniţiativele desfăşurate de Armata Salvării cu sprijinul comunităţii şi al partenerilor. Fondurile sunt menite să asigure o masă festivă caldă pentru persoane fără adăpost, cadouri pentru supravieţuitoarele traficului de fiinţe umane, violenţă domestică şi cadouri pentru copii din medii defavorizate.

O mişcare internaţională, cu o experienţă de peste 150 de ani în jurul lumii, Armata Salvării este prezentă în peste 130 de ţări, iar în România activează în şase oraşe. Proiectele acesteia urmăresc prevenirea abandonului şcolar şi familial, combaterea sărăciei, a traficului de persoane şi susţinerea incluziunii sociale.

Campania se desfăşoară în deplină siguranţă. Cei care doresc să adopte un Îngeraş sau să facă o faptă bună pentru alte categorii vulnerabile, sunt rugaţi să respecte normele aflate în vigoare.

Alege să dai mai departe magia sărbătorilor pentru că, nu-i aşa, Când faci bine, te simţi bine!