Publicat: 8 August, 2016 - 15:18
Share

Cele mai importante firme din industria mobilei vor expune la BIFE-SIM diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.

Artisan de Maison a luat nastere din pasiunea pentru lemn si pentru creatia artizanala de mobilier. Intemeiat de o familie tanara, atelierul care, la inceput, a produs mobilier pentru casa acestora, pentru familiile lor si pentru prieteni, s-a transformat in ani de munca dupa teste, ajustari, gasirea unor furnizori responsabili si imbunataţirea tehnicilor de finisare, intr-o mica fabrica.

Astazi, Artisan de Maison are in productie ferestre, usi si mobilier pentru toate spatiile casei, boiserie si scari, pe scurt tot ce presupune amenajarea unei case. Firma lucreaza cu lemn din Romania, cu mesteri din Romania, iar fiecare piesa e verificata si finisata manual.

Artisan de Maison s-a inspirat de-a lungul timpului din portile maiestuoase maramuresene, troite, obiecte vechi provensale, din mobilier din lemn masiv, in stil florentin, dij palatele toscane, casele provensale, castelele medievale ori din cabanele din Alpi.

Serviciile pe care Artisan de Maison vi le ofera:

• Consiliere specializata personalizata: sfaturi, idei de design, solutii;
• Proiectare profesionista: schitele si proiectele specialistilor Artisan de Maison va contureaza visul, fie ca este vorba despre ferestre si usi interioare sau exterioare realizate la comanda, placari; balustrade si scari interioare, mobilier din lemn masiv de mici dimensiuni, simplu, sculptat ori pictat, pe care le integreaza in frumusetea casei dumneavoastra;
• Realizare de obiecte din lemn masiv sau, finisari si montaj.
• Desi Artisan de Maison are utilaje de prelucrare de ultima generatie, tusa finala, cea care confera unicitate oricarui produs creat in atelierele sale, este realizata manual.