Publicat: 18 Octombrie, 2013 - 12:43
Share

Obosită de ironiile la adresa feței sale umflate, cântăreața Hélène Segara a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Gala că ia un tratament pe bază de cortizon, pentru a lupta împotriva unei boli rare din cauza căreia era pe punctul să își piardă un ochi.

Artista Hélène Ségara, care în prezent promovează noul său album, un omagiu la adresa lui Joe Dassin, intitulat "Et si tu n'existais pas" (acesta fiind titlul unui superb cântec compus de Toto Cutugno pentru Joe Dassin), a apărut în presă cu fața umflată. Fanii săi și-au făcut griji cu privire la starea sănătății artistei, unii dintre aceștia bănuind că aceasta suferise o operație estetică ratată.

Pentru a pune capăt zvonurilor, Hélène Ségara a dezvăluit că urmează un tratament pe bază de cortizon.

"Nu voiam să par patetică, dar prefer, în cele din urmă, să explic ce mi s-a întâmplat, această problemă de sănătate cu care mă confrunt de mai multe luni", a explicat artista într-un interviu acordat revistei Gala.

"Cu șase luni în urmă, m-am trezit și nu mai vedeam decât cu ochiul stâng", a povestit Hélène. Artista fusese transportată la urgență, unde i s-au efectuat mai multe examene medicale.

"După ce mi s-au efectuat toate examenele posibile și imaginabile, am întâlnit un renumit profesor care mi-a descoperit o boală foarte rară", a povestit artista, fără să divulge numele misterioasei sale boli, dar a ținut să precizeze că nu era vorba de una mortală și că "nu este vorba nici de scleroză în plăci, nici de poliartrită".

Cea care a interpretat rolul Esmeraldei în comedia muzicală "Notre-Dame de Paris" și-a "recăpătat, în parte, vederea la ochiul drept" și și-a păstrat, în totalitate, posibilitatea de a vedea cu ochiul stâng, dar afirmă că acest handicap o jenează pe scenă.