Publicat: 16 Iulie, 2019 - 14:23
Share
Anniel - Calauza luminii - Melania Adony

Sâmbătă, 3 August 2019, în cadrul festivalului GAUDEAMUS Litoral, artista plastică, Melania Adony, va lansa prima ei carte. ”Anniel - Călăuza Luminii” este o nuvelă ce prezintă procesul de maturizare a unei tinere, fiind revelate cele mai profunde trăiri și emoții a unui suflet și a unei minți umane, începând cu sentimentul de inadaptare și suferință, culminând cu regăsirea acelei stări de beautitudine ce ne este dăruită de momentul regăsirii sinelui nostru cel mai pur.

Scrierea Melaniei este plină de pasiune. Cuvintele revărsându-se asupra cititorului întocmai o cascadă de apă rece cu iz de munte. Fragmente pline de blândețe umană sunt împletite într-o armonie desăvârșită cu fraze tăioase și abrupte. Totul însă păstrându-se sub aceeași emoție a unei forme de dragoste ce rar îi este omului să întâlnească. Divinitatea este prezentă de-a lungul procesului de evoluție spirituală a personajului principal, sub diferite forme de manifestare și existență. Firul narativ presară stropi de lumină de factură divină cu fiecare capitol, pentru a culmina în prezentarea celui de-al doilea personaj principal, o energie de Arhanghel ce vorbește lumii acele adevăruri pe care noi toți le purtăm cu noi, dar pe care le păstrăm în tăcere, din teama de a nu fi respinși de cei mulți.

Melania Adony, se bucură de multă apreciere în rândul iubitorilor de artă abstractă cu inserții de suprarealism. Arta Melaniei transcende în profunzime teme ce evocă trăiri profund filozofice inspirate din spiritualitatea omenirii. Un permanent dialog între suflet și intelect fiind cultivat de artistă, chemând permanent spre introspecție și meditație, tocmai pentru a inspira această regăsire a sinelui. 

"Picturile mele sunt tăceri în culori pure și trăsături directe din adâncul unui suflet ce permanent evoluează, astfel încât pânzele vorbesc aproape singure cu sufletul celui care privește.”, indică artista Melania, și acum autoare debutantă.

Acest prim volum din seria ce urmează a se publica este ”o incursiune în centrul inimilor noastre pentru gândul omului ce își caută adevărurile simțirii. Simțire ce ne vine dăruită mai presus de lumea materiei, hărăzită de mintea ancestrală.” spune Melania Adony. ”Anniel – Călăuza Luminii” este despre taina sufletului din om. Un testament ce descoperă sinele suprem și divin ce umple de lumină tainică ființa omului. 

Cabalistul Daniel Meze, editorul acestei cărți, ne spune: ”Cartea este un fel de jurnal intim al autoarei care își destăinuie cele mai profunde trăiri și mesaje cu privire la planul spiritual. Acest jurnal este accesat dintr-un plan superior cu ajutorul unui mesager divin, Anniel. Textul este colorat cu tablouri care exprimă foarte sugestiv, prin culori și figuri, cuvintele din carte. O combinație reușită, îndrăzneață și originală. Autoarea este pasională în ceea ce scrie, trăiește textul și îl simte în ființa ei. Este o femeie frumoasă care își naște primul copil editorial, dintr-o familie mai mare care va avea să vină. Textul este revelator, fiind o cartea ce transpune pe hârtie mesaje din „lumile superioare”. Este ca și cum autoarea ar fi downloadat un fișier cu informații din laptopul unui arhanghel. Mă bucură că această carte a văzut lumina tiparului și abia aștept să citesc continuarea.”

GAUDEAMUS Litoral, ediţia a XI-a, se va desfăşura în perioada 1 – 5 august, în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia. Târgul Gaudeamus Litoral este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus şi Radio România Constanţa. 

Debutul artistei, Melania Adony, în lumea literară, este o continuare firească a evoluției propriului ei suflet și maturizare a conștiinței pe care o observă din perspectiva unei spiritualități neatinse de freamătul cotidianului. ”Suntem efemeri ca trup și oameni, însă eterni ca emoție divină ce experimentează viața și lumea. Este timpul perfect spre a ne descoperi profunzimea, minunea și frumusețea nemărginită a sinelui nostru.” este invitația artistei și autoarei Melania Adony, pentru sâmbătă, 3 august, începând cu ora 11, la GAUDEAMUS Litoral.

 

Pentru informații și detalii https://anniel.mell.space/

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: