Publicat: 14 Ianuarie, 2012 - 13:27
Share

Artistul Doru Stănculescu a fost ridicat de poliţişti aseară, din faţa Palatului Cotroceni. Doru Stănculescu a fost băgat în dubă şi dus la secţia 22 Poliţie.
Artistul a fost acuzat de tulburarea ordinii publice.

"Aseară am ajuns la spartul târgului cu un banner pe care scria: "Băsescule, marş". Am fost ridicat de jandarmi, mi s-a sucit mâna la spate, am fost băgat în dubă, mi s-au sfâşiat şi pantalonii, care s-au agăţat de un cui. (...) Mi s-a făcut şi un proces verbal pe care nu l-am semnat şi nici nu-l voi semna. Mi-au zis că mi-l vor lipi de uşă şi voi lua o amendă între 300 şi 1.000 de lei. M-au dus la secţia 22. Mi-au făcut proces verbal pentru tulburarea ordinii publice şi ofensă adusă autorităţii", a spus Stănculescu, la Antena 3.

"Eu m-am adresat unei persoane pe nume, Băsescule! Şi i-o zic şi acum! Au vrut să mă amprenteze şi să mă fotografieze, am refuzat. Mi-au zis că n-am avut autorizaţie, iar eu le-am zis că nici pe 21 decembrie 1989 n-am avut. Nu m-au mai întrebat multe, i-am întrebat eu pe ei. Le-am şi cântat, deşi nu ştiau cine sunt", a susţinut artistul.

"Mai erau încă doi băieţi, săltaţi odată cu mine. I-au fotografiat, i-au amprentat, băieţii erau mai timizi. Nici nu ştiu cum îi cheamă", a mai spus Doru Stănculescu, la Antena 3.