Publicat: 14 Noiembrie, 2017 - 15:06

Academia de Studii Economice din București anunță desfășurarea celei de-a șasea ediții a CARAVANEI ASE, o campanie de popularizare a ofertei sale educaționale în licee și colegii din București și din țară.

În perioada 9 noiembrie — 14 decembrie a.c., Academia de Studii Economice din București derulează cea de-a șasea ediție a CARAVANEI ASE, care promovează în licee și colegii din țară și din București oferta educațională a facultăților ASE pentru admiterea la licență 2018.

Echipele CARAVANEI ASE, formate din reprezentanți ai facultăților — cadre didactice și studenți — se vor deplasa în 11 județe din țară și vor avea întâlniri cu elevi și profesori din cele mai bune 26 de colegii și licee din localitățile: Alexandria, Brăila, Buzău, Câmpina, Câmpulung, Constanța, Focșani, Pitești, Ploiești, Slatina, Târgoviște.

Cu acest prilej, elevii beneficiază de șansa de a participa la prezentări și discuții cu membri ai comunității universitare ASE atât despre programele de studii și metodologia de admitere la licență 2018, cât și despre facilități studențești, activități extracurriculare și perspective de angajare. Această campanie de informare vine în întâmpinarea elevilor interesați să devină studenții primei universități economice și de administrație publică a țării.

Conform QS World University Rankings 2018, ASE este universitatea cu cea mai bună reputație în rândul angajatorilor din România, fapt confirmat și de studiile proprii efectuate în rândul absolvenților, conform cărora 71% dintre aceștia își găsesc de lucru în domeniul studiilor absolvite sau în domenii conexe; 81,35 % dintre toți absolvenții își găsesc de lucru în mai puțin de 3 luni de la terminarea facultății.

Biroul de presă al Academiei de Studii Economice din București