8 octombrie 2022

ASE, locul 401-600 în clasamentul 2021 „Times Higher Education University Impact Rankings”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Academia de Studii Economice din Bucureşti este prezentă, pentru al treilea an consecutiv, în clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings, care reflectă impactul universităţii în societate conform obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU.

ASE se situează pe locul 401-600 în clasamentul general, pe aceeaşi poziţie cu Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca şi Universitatea Politehnică Bucureşti. În clasament este, de asemenea, prezentă Universitatea din Bucureşti, situată pe locul 301-400.

Dat publicităţii la 21 aprilie a.c., clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings a inclus în evaluare în acest an 1115 universităţi din 94 de ţări.

Detalii privind prezenţa universităţilor în acest clasament pot fi consultate pe site-ul: https://www.timeshighereducation.com/impactrankings#!/page/0/length/25/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined.

ASE este liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, cu o bună reputaţie internaţională, concretizată în situarea pe poziţii notabile în ediţiile din ultimii ani ale clasamentele internaţionale de prestigiu.

În anul 2021, ASE scoate la concurs peste 6600 de locuri la programele universitare de licenţă, dintre care aproape jumătate la forma de finanţare la buget.