18 august 2022

ASF reia programul de educaţie financiară Student Club

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Programul de educaţie financiară ASF Student Club, ediţia a-II-a, va fi reluat în luna octombrie a acestui an. La fiecare două săptămâni, studenţi din diverse universităţi vor putea participa la workshop-uri practice susţinute online de lectorii Autorităţii de Supraveghere Financiară, profesionişti în pieţele de asigurări, pensii private şi piaţă de capital. Tematica abordată, precum şi modul interactiv de predare îi vor ajuta pe participanţi să îşi dezvolte abilităţile şi cunoştinţele financiare.

„Educaţia financiară este una dintre direcţiile strategice de acţiune ale ASF. O piaţă financiară dezvoltată şi matură se sprijină întotdeauna pe consumatori informaţi şi educaţi. Parteneriatul pe care-l avem cu marile centre universitare din România, cu un rol de multiplicare semnificativ în ceea ce priveşte demersul de educaţie financiară, este unul solid şi permanent, studenţii fiind principalii beneficiari ai colaborării dintre ASF şi mediul universitar”, a declarat domnul Nicu Marcu, Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Întâlnirile din cadrul primei ediţii a ASF Student Club s-au bucurat de un real interes din partea participanţilor, programul fiind adresat tuturor studenţilor pasionaţi de finanţe, indiferent de profilul facultăţii.

Înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a ASF Student Club se fac la adresa edu@asfromania.ro până la data de 22.10.2021. Locurile sunt limitate. Formularul de înscriere, precum şi mai multe informaţii sunt disponibile la https://asfromania.ro/edu/student-club/ .

Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura prin intermediul platformei Zoom. Primul curs va avea loc pe data de 29.10.2021.

Despre Autoritatea de Supraveghere Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. A.S.F. contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asfromania.ro.