Publicat: 3 Mai, 2017 - 08:57
Share

Asigurarea ordinii publice la meciul de rugby Jandarmii din Baia Mare vor fi prezenți la datorie și de această dată pentru a asigura condiții optime desfășurării competițiilor sportive.

Miercuri 3 mai a.c., începând cu ora 14:00, pe Stadionul 'Arena Zimbrilor' din Baia Mare va avea loc meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare și R.C.M. Timișoara Saracens, meci din cadrul Superligii CEC Bank. La această competiție se preconizează participarea unui număr însemnat de spectatori.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acționa pentru prevenirea și combaterea actelor și faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea și sancționarea acțiunilor de tip infracțional care pun în pericol siguranța publică.

Astfel, solicităm atât suporterilor, cât și cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile de ordine și siguranță publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul și după desfășurarea manifestărilor sportive, să răspundă cu solicitudine indicațiilor forțelor de ordine, în vederea desfășurării în condiții optime a acestei competiții sportive.

Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgențe '112'.

Cpt. Radu Vasile Nicolae

purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureș