Publicat: 7 Iunie, 2018 - 11:27

"Deasupra lavoarului", povestea unui mic salon de coafură din Haifa, Israel, unde femeile din comunităţile arăbeşti şi evreieşti îşi împărtăşesc diferenţele şi îşi povestesc opiniile despre politică, istorie şi iubire, şi "În spatele uşilor închise", un film emoţionant despre victimele violenţei domestice, sunt programate în acest weekend la Cinema Arta din Tîrgu Mureş în cadrul proiectului BRITISH DOCUMENTARY, ed. a VII-a la Târgu Mureş.

Seria de documentare continuă săptămâna viitoare cu povestea lui Kisilu ("Mulţumesc pentru ploaie"), un fermier kenyan, pe care îl vedem transformându-se dintr-un simplu tată într-un lider comunitar şi, în final, într-un activist pe scena mondială în probleme de ţin de schimbările climatice şi cu "Attenborough şi Dinozaurul gigantic", o anchetă medico-legală despre ceea ce pare a fi cel mai mare animal terestru cunoscut vreodată.

A şaptea ediţie a British Documentary la Târgu Mureş se desfăşoară în perioada mai-iunie la Cinema Arta. Evenimentul este organizat de British Council Bucureşti în parteneriat cu Asociaţia K'ARTE.

Mai multe detalii, aici:

https://k-arte.ro/2018/05/british-documentary-la-targu-mures-26-mai-17-i...

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1232896760146887/

Tag-uri Institutii: