Publicat: 21 Iulie, 2017 - 10:42

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania (APAH-RO) organizeaza sambata, 22 iulie, la crosul „Impreuna pentru 2030” ce va avea loc la Complexul Sportiv Lia Manoliu, Stadionul Viitorul, incepand cu ora 10.00. 
Se va concura la urmatoarele probe: 
doua categorii de varsta (copii intre 5-8 ani si intre 9-12 ani)
2030 metri: trei categorii de varsta (copii intre 13-18 ani si adulti intre 19-25 ani si peste 25 ani)  
Vor fi acordate diplome si medalii pentru primii trei clasati in fiecare proba, dar si alte premii primilor castigatori de la fiecare proba pana la locul opt inclusiv.
De la aceeasi ora se vor desfasura, in paralel, alte doua crosuri la Brasov - Parcul Sportiv Tractorul si Ploiesti - Sala Sporturilor Olimpia.
Crosurile fac parte din seria evenimentelor prin care APAH-RO marcheaza Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitelor, stabilita pe 28 iulie la nivel international.
Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul www.cros.hepato.ro 
APAH-RO este o entitate neguvernamentală, înfiinţată în 2009, la initiaţiva unui grup de pacienţi din întreaga ţară. Cu sloganul „Pentru drepturile tale!”, organizaţia militează pentru creşterea gradului de depistare şi accesul la tratament. Organizaţia militează pentru creşterea accesului la tratament a pacienţilor cu afecţiuni hepatice, desfăşurând activităţi de informare şi sprijin în rândul pacienţilor cu afecţiuni hepatice, a membrilor familiilor, întruniri cu scopul de a sensibiliza în ceea ce priveşte importanţa depistării cât mai rapide a hepatitelor cronice virale şi a importanţei tratamentului făcut la timp, ţinând cont strict de recomandările medicilor. APAH-RO este membră a: Alianţei Pacienţilor Cronici din România (APCR); European Liver Patients Association (ELPA ); World Hepatitis Alliance (WHA).