Publicat: 27 Aprilie, 2020 - 09:47
Share

Asociația Română de Balneologie demarează un amplu program de re-startare a turismului balnear dupa episodul pandemic COVID19, asigurând un suport informațional consultativ  pentru toți cei interesați de dezvoltarea balneologiei și a turismului balnear.

Comisia de lucru a asociației va fi formata din următorii specialiști:

1. Conf. Dr. Olga Surdu - Prim-Vicepreședinte al FEMTEC - Președinte al comisiei de lucru

2. Dr. biol. Constantin Munteanu - Președinte ARB 

3. Șef Lucrări dr. Gabriela Dogaru - Prim-Vicepreședinte ARB

4. Conf. Dr. Simona Pop - Stațiunea Băile Felix

5. Dr. Adrian Popa - Stațiunea Băile Olănești

Structura comisiei va fi completată cu alți specialiști care vor adera la efortul constructiv al comisiei. Toți cei interesați să ajute și să contribuie la acest efort sunt rugați să trimită un email pe adresa [email protected] 

Comisia își va desfășura activitatea în mod voluntar, neremunerat și la distanță, prin mijloace tehnice online.

Comisia de lucru invită specialiștii din toate stațiunile balneare să își conjuge eforturile pentru a susține acest demers al asociației prin care dorim să punem umărul la depășirea cu bine a crizei generate de infecția Covid 19, să putem împreună să gandim responsabil la schimbările sistemice pe care sectorul balnear le va avea de traversat astfel încât, pe de o parte să putem valorifica în mod înțelept potențialul balnear uriaș al României și pe de altă parte să răspundem nevoilor de sănătate ale românilor. Sunt convins că sunt mulți cei care își doresc să se bucure de factorii noștri balneari și să își mențină starea de sănătate la cel mai bun nivel.

Materialele rezultate din activitatea comisiei vor fi puse la dispoziția tuturor celor interesați în mod gratuit, pe situl asociației, cu titlul de recomandări și vor constitui elementele constitutive ale unei strategii de dezvoltare a turismului balnear în etapa post-pandemică. 

Tag-uri Institutii: