Publicat: 24 August, 2014 - 12:30
Share

Asociaţia ROMâNIA VIE invita doritorii miercuri, 27 august a.c., la orele 19, la flashmobul „Alături de Basarabia”, care se va desfăşura in faţa Ambasadei Republicii Moldova din Mun. Bucureşti, Aleea Alexandru nr. 40, sector 1.

Împărţind un fruct produs în livezile de dincolo de Prut, Asociaţia ROMâNIA VIE celebrează împlinirea a 23 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova faţă de URSS şi îşi exprimă protestul faţă de şantajul pe care Federaţia Rusă îl aplică Republicii Moldova în condiţiile asocierii acesteia cu Uniunea Europeană prin blocarea importurilor de fructe.

Acest eveniment se va desfăşura în cadrul campaniei Lunile Tricolorului, organizată de PLATFORMA UNIONISTĂ ACţIUNEA 2012, la care asociaţia este afiliată.

În încheiere, precizăm că Asociaţia ROMâNIA VIE este fondată de un grup de protestatari din Bucureşti, Piaţa Universităţii 2012/2013- zona Arhitectură, care are drept scop apărarea drepturilor omului, protejarea patrimoniului natural, cultural, istoric, arheologic şi paleontologic, promovarea cauzelor şi obiectivelor civice, culturale şi ecologice, refomarea societătii româneşti, propunerea de politici publice având ca obiect toate materiile enumerate anterior.​