Publicat: 3 Decembrie, 2017 - 13:26
Share

Asociația școala mamei Junior ajunge în București, pe 14 decembrie, pentru a fi gazda evenimentului caritabil 'Invitație la fapte bune', organizat cu sprijinul trupei de teatru Victoria Art și al Muzeului Național al țăranului Român. Scopul principal al evenimentului este de a prezenta publicului din capitală programul de hidroterapie, prin care 450 de beneficiari primesc gratuit ore de terapie în apă, una din cele mai consacrate în tratarea afecțiunilor locomotorii și psihiatrice.

'Invitația la fapte bune' vine însoțită și de o invitație la teatru: trupa de adolescenți Victoria Art pune în scenă spectacolul 'Break the wall', o creație artistică prin care arta actorului se îmbină cu muzica sunetelor obținute din diverse obiecte neconvenționale, dans sau voce, debordând energie, umor și bună dispoziție. Va fi un spectacol non-verbal, prin care 24 de adolescenți ne poartă prin lumea problemelor adolescentine, a primelor emoții, evocând în final un mesaj puternic care atrage atenția: 'fiecare trebuie lăsat să gândească liber, să comunice, să descopere cine este și să fie el însuși'. Este o poveste despre înăbușirea personalității, despre lipsa de comunicare, despre zidul care se ridică uneori între profesori și elevi, dar și despre dorința și forța de a dărâma acest obstacol.

Asemenea adolescenților care sparg zidul mentalității societății din care fac parte, și Asociația școala mamei Junior vrea să elimine granițele locale, cerând ajutor pentru susținerea hidroterapiei, una dintre cele mai consacrate terapii în tratarea afecțiunilor locomotorii și psihiatrice. Fondurile strânse cu ajutorul acestui spectacol vor acoperi costurilor hidroterapiei pentru mai mult de 450 de copii cu dizabilități din județul Timiș.

Intrarea la eveniment va fi liberă, iar donațiile, binevenite. Donații se pot face online la linkul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/ONG-uri/Asociatia-Scoala-mamei-... sau direct la sala de spectacol (cu înregistrarea și confirmarea participării la linkul https://goo.gl/forms/w2TZEVRo8DHNwTDm1)