30 iunie 2022

Atelierele „Familia de lupi”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pe 27 mai 2022, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii în Sala Atelier a Muzeului, pentru a continua proiectul „Părinți și pui din lumea animală” cu cea de-a 3-a temă, „Familia de lupi”.

În prima parte a atelierelor, copiii vor admira și analiza exponate și obiecte din depozitele Muzeului și, cu ajutorul specialiștilor, vor afla răspunsuri la multe dintre întrebările pe care le au despre lupi, vor descoperi noutăți și curiozități despre familia lupului și cât de puternice sunt legăturile dintre membrii acesteia.

Partea a doua a atelierelor este dedicată activității practice. Într-o atmosferă de bună-dispoziție și relaxare, copiii sunt stimulați să-și folosească creativitatea și spiritul estetic pentru realizarea unor simpatice „obiecte” de lucru manual.

Când se desfăşoară ?
Vineri, 27 mai 2022

Atelierul nr. 1: între orele 15:00 – 16:00 pentru grupa de vârstă 5-7 ani;
Atelierul nr. 2: între orele 16:30 – 17:30 pentru grupa de vârstă 8-11 ani.

Taxa de participare:

– 50 lei/participant;

– 80 lei/2 fraţi.

înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervări, în limita a maximum 15 locuri/grupă.

După completarea formularului de rezervare, veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro.

Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.

Pentru formarea unei grupe, este necesar un număr de minimum 5 participanți.

Atelierul este destinat EXCLUSIV copiilor. Părinții sunt invitați să îi aducă pe copii în grădină și să revină la finalul atelierului după ei!