1 iulie 2022

Atelierele online „La frac, printre ghețuri”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici vineri, 28 ianuarie 2022, pe platforma ZOOM la o întâlnire cu pinguinii, în cadrul atelierelor online „La frac printre ghețuri”.

Copiii cu chef de joacă și voie bună sunt așteptați să descopere mai multe informații despre simpaticele păsări care, chiar dacă au aripi, nu pot zbura, în schimb pot foarte bine înota! Prin intermediul unei scurte filmări realizată cu ajutorul specialistul ornitolog al Muzeului „tocmai” în friguroasa Antarctica din expoziția permanentă, copiii vor afla mai multe noutăți și curiozități despre păsările cu „fracul” mereu la îndemână.

Jocurile online și produsele de paper-craft special pregătite pentru a fi asamblate vor întregi atmosfera de bună-dispoziție din timpul activității.

Când se desfășoară:
Atelierul nr. 1: între orele 15:00 – 16:00 pentru grupa de vârstă 5-7 ani;
Atelierul nr. 2: între orele 16:30 – 17:30 pentru grupa de vârstă 8-11 ani.

Taxa de participare:
– 40 lei/participant;
– 70 lei/2 frați.

Înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervări.

După completarea formularului de rezervare, veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro.

Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.

Link-ul de conectare la platforma ZOOM se va transmite prin email părinților cu o zi înainte de începerea atelierului. Pentru formarea unei grupe, este necesar un număr de minimum 10 participanți.

Lista de materiale recomandate pentru ambele grupe de vârstă:
– Șabloane printate color;
– Foarfecă pentru hârtie;
– Lipici;
– Creioane colorate (negru, roșu, portocaliu)- de rezervă.