31 ianuarie 2023

Atelierul de creaţie educativă, intitulat „Eminescu, prietenul copiilor”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”, în parteneriat cu Teatrul pentru copii şi tineret „Colibri” şi Şcoala Primară „Anghelos”, organizează atelierul de creaţie educativă, intitulat „Eminescu, prietenul copiilor”.

Evenimentul este dedicat Zilei Culturii Naţionale şi are drept scop promovarea educaţiei şi a valorilor culturale.

Atelierul „Eminescu, prietenul copiilor”, este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani, care se pot înscrie accesând linkul https://bit.ly/3Ucy3Es, sau scanând codul QR din materialele de promovare.

În cadrul evenimentului, copiii vor avea ocazia de a participa gratuit la un atelier de educaţie creativă, în cadrul căruia se vor familiariza cu poeziile lui Mihai Eminescu. Totodată, micuţii participanţi vor primi legitimaţii de acces la Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” şi vor vizita o expoziţie de carte cu operele lui Mihai Eminescu, expoziţie ce cuprinde cărţi din colecţiile Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”.

Tot în cadrul evenimentului, copiii vor viziona luni, 15 ianuarie 2023, la ora 11.00, la Teatrul pentru copii şi tineret „Colibir”, spectacolul „Fata babei şi fata moşneagului”, iar părinţii vor fi invitaţi să participe la un schimb de opinii privind perspectivele educaţiei, în contextul actual.

Şcoala Primară ANGHELOS este autorizata de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, pentru ciclul primar.

Biroul de Presă al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”

Sursa foto Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”