29 septembrie 2022

Atelierul de vară de science&craft „Călători în lumea fluturilor”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii să participe la Atelierul de vară de science&craft „Călători în lumea fluturilor”, care se va desfășura marți, 9 august 2022, între orele 10:30 și 11:45 în aer liber, în grădina Muzeului.

Atelierele sunt susținute de specialiști ai muzeului și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, care doresc să cunoască mai multe despre aceste minunate vietăți.

În cadrul atelierelor vom poposi în lumea fluturilor exotici vii din sera amenajată în grădina Muzeului, apoi vom admira specii expuse în insectare și vom privi prin lupa microscopului preparate cu solzi, antene, ochi și piciorușe.

Inspirați de fluturii din expoziție vom „confecționa” și un obiect de decor, un mic tablou sau o mini-dioramă, folosind materiale refolosibile și elemente naturale cu care copiii sunt familiarizați.

Combinând știința cu arta oferim copiilor posibilitatea de a-și îmbogăți cunoștințele, de a-și dezvolta abilitățile de lucru manual și înclinațiile artistice.

Taxa de participare este de 50 lei/copil sau 80 lei/doi frați, în care sunt incluse vizita în expoziția de fluturi tropicali vii, precum și toate materialele necesare realizării obiectului de lucru manual.

Înscrierea copiilor se face prin formularul https://antipa.ro/rezervari/ , în limita a 15 locuri/grupă de copii. După completarea formularului de rezervare, veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.iabilet.ro/ sau www.iabilet.ro.