26 mai 2022

Atenţie şoferi! Adaptaţi viteza la condiţiile de iarnă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Atragem atenţia că în această perioadă se înregistrează temperaturi negative, în special dimineaţa, iar materialul antiderapant împrăştiat pe carosabil, în combinaţie cu umezeala creează porţiuni de mâzgă care pot surprinde conducătorii auto.

Vă rugăm ca în aceste condiţii să circulaţi cu atenţie, să adaptaţi viteza la condiţiile meteo existente, să evitaţi frânările şi schimbările de direcţie bruşte, să păstraţi distanţa corespunzătoare faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să respectaţi restricţiile impuse pe reţeaua rutieră, acolo unde este cazul.

Vă recomandăm să ţineţi cont de dinamica fenomenelor meteorologice specifice anotimpului de iarnă care poate varia pe perioade scurte de timp.

Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Imagini de la intervenţiile Regionalelor CNAIR puteţi vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr .

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/CNAIRSA.

CNAIR SA