12 august 2022

Atenţie unde opriţi sau staţionaţi la CONSTANȚA

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumurile publice din cadrul Serviciului Rutier al Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa au desfăşurat zilele trecute o acţiune pe raza municipiului Constanţa pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G. 195/2002R privind oprirea sau staţionarea autovehiculelor.

Au fost aplicate 137 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 43.320 lei şi 220 de puncte de penalizare în conformitate cu prevederile Codului Rutier. De asemenea, ca urmare a staţionării neregulamentare, au fost ridicate 17 autovehicule de pe partea carosabilă a drumului public.

Poliţiştii locali desfăşoară în mod constant astfel de acţiuni pentru asigurarea fluenţei pe drumurile publice, pentru desfăşurarea în siguranţă a circulaţiei rutiere, precum şi pentru ocrotirea vieţii şi a sănătăţii participanţilor la trafic.

Le mulţumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite şi îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922-dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Sursa foto Gabriel Petrescu