4 decembrie 2021

Au fost aplicate 4.842 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 998.350 de lei

Cropped shot of a handsome mature businessman looking at his parking ticket while sitting in the driver's seat of his car

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În ultimele 24 de ore, Poliţia Română, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Peste 7.200 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 839 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară la nivel naţional.

Au fost efectuate 68.184 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.

În urma acţiunilor punctuale de control, au fost aplicate 4.842 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 998.350 de lei.

Poliţiştii se află permanent la datorie şi vor interveni cu fermitate în toate situaţiile în care legea este încălcată.

Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Pentru siguranţa tuturor, recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Conform reglementărilor în vigoare, în interiorul localităţilor se interzic circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri.