26 iunie 2022

Au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate substanţe psihoactive

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 22 ianuarie 2022, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au organizat o acţiune antidrog, care a vizat mai multe persoane specializate în efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce ar fi acţionat pe raza municipiului Iaşi.

Link video: https://youtu.be/MNEJLomCwMQ

În cadrul acţiunii, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate substanţe psihoactive provenite din vestul Europei, care ar fi fost folosite la prepararea substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive, doze cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce ar fi fost pregătite în vedere comercializării pe raza municipiului Iaşi, bani, arme albe, cântare electronice, precum şi alte mijloace materiale de probă.

De asemenea, mai multe persoane au fost conduse la cercetări, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au reţinut, pentru 24 de ore, şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 23 ianuarie 2022, cele şapte persoane reţinute vor fi prezentate, cu propuneri legale, Tribunalului Iaşi.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi jandarmi.

Comunicat de presă – Inspectoratul General al Poliţiei Române