8 august 2022

Au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Tulcea și Teleorman

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat o acțiune de prindere, în flagrant delict, în județul Teleorman, a 3 persoane bănuite de trafic de droguri, în timp ce încercau să comercializeze 492 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 18.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) unor consumatori din județul Tulcea.

De asemenea, la data de 4 decembrie a.c., au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Tulcea și Teleorman.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate alte 50 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder.

Au fost puse în aplicate 3 mandate de aducere față de o femeie, de 47 de ani și un bărbat, de 45 de ani, ambii din județul Teleorman și față de un bărbat de 31 de ani, din Tulcea, bănuiți de trafic de droguri de risc.

La data de 5 decembrie a.c., aceștia au fost reținuți de procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Tulcea, pe baza de ordonanță, pentru 24 de ore.

Ulterior, cele 3 persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și al luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Tulcea și Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Comunicat de presa Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea