6 decembrie 2021

Au fost verificate 28 entităţi economice şi au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 44.000 de lei

Selective focus on stack of LEI romanian money. Lei banknotes isolated.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Acţiune a poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza judeţului Bacău, pentru preveniria şi combaterea activităţilor ilegale comise pe linia comercializării produselor de panificaţie, cereale, tutun şi produse din tutun.

În data de 29 septembrie a.c., lucrătorii din cadrul I.P.J. Bacău – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale comise pe linia comercializării produselor de panificaţie, cereale, tutun şi produse din tutun le pe raza judeţului Bacău.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 28 entităţi economice şi au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 44.000 de lei, conform OUG 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal, au fost confiscaţi 3.188 lei, numerar, reprezentând contravaloarea unor produse alimentare, de panificaţie şi cereale comercializate şi nefiscalizate.