Publicat: 22 Ianuarie, 2013 - 17:42
Share

Coca-Cola România şi Vodafone România au dat startul înscrierilor în cea mai importantă competiţie naţională de fotbal între licee – Cupa "Coca-Cola", ediţia 2013! Liceele îşi pot înscrie echipele de fete şi băieţi până în data de 10 februarie în cursa pentru titlul de campioană naţională la fotbal în sală.

Regulamentul competiţiei şi formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul cupacoca-cola.ro.

Cupa Coca-Cola este cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România la nivel de liceu care încurajează tinerii să adopte un stil de viaţă activ, atât la şcoală, cât şi în timpul liber. În ediţia 2012, pasiunea pentru fotbal a reunit la start mai mult de o treime din numărul total de elevi din România. În capitală, 70% dintre liceenii bucureșteni au luptat să ajungă campioni, cu 80 de licee înscrise din 120, iar galeriile de suporteri au umplut sălile de energie la fiecare dintre cele 4000 de goluri înscrise în competiţie.
Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă promisiunea de a promova mişcarea fizică, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

„Rezultatele ediţiei din 2012 ne-au întărit convingerea că fotbalul este mai mult decât o pasiune care ne uneşte pe mulţi dintre noi; fotbalul este plăcerea de a face mişcare pentru a te menţine în formă atât la şcoală, cât şi în timpul liber. Ne dorim ca anul acesta să creştem rata de participare şi să adunăm la start cât mai mulţi pasionaţi ai fotbalului, atât jucători, cât şi suporteri ai echipelor participante.”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - România & Moldova.

Anul acesta, premiul pentru campioanele nationale, la fete si la baieti, constă într-un cantonament la baza de pregătire a echipei naţionale de la Mogoşoaia, unde câştigătorii vor avea parte de o experienţă asemănătoare antrenamentelor "tricolorilor", si cate o tabletă pentru fiecare component şi antrenor. Jucătorii şi antrenorii echipelor vicecampioane vor primi câte un smartphone.

Mecanismul înscrierii în competiţie
Pentru a intra în competiţie, profesorii coordonatori trebuie să descarce formularul de înscriere disponibil pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. Odată completat şi semnat, formularul devine vali d fie prin încărcarea lui pe site la secţiunea dedicată înscrierilor, fie prin scanarea şi trimiterea lui prin e-mail sau fax, la adresa [email protected], respectiv la numarul de fax 021.406.65.84.

Programul Cupei Coca-Cola 2013:
21 decembrie - 10 februarie: Perioada înscrierilor
25 februarie - 30 aprilie: Faza locală
19 aprilie - 12 mai: Faza regională cu centre de desfasurare  la Constanţa, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara
24-26 mai: Faza finală ce va avea loc la Bucureşti