25 octombrie 2021

Au început înscrierile pentru Conferinţa Anuală „National Geographic Learning Day”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Fischer International şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu prestigioasa editură National Geographic Learning, organizează o nouă ediţie a Conferinţei Anuale „National Geographic Learning Day”. Evenimentul va avea loc online, joi 21 Octombrie 2021, începând cu ora 18:00. Participarea este GRATUITĂ! Se acordă certificat de participare.

La eveniment sunt aşteptaţi să ia parte peste 1.000 de profesori de limba engleză din întreaga ţară, dar şi profesori de alte discipline, părinţi, elevi, studenţi, specialişti în educaţie.

Conferinta va aborda aspecte importante din domeniul educaţional, pecum: cultivarea unei mentalităţi pozitive în rândul elevilor, depăşirea eşecului, implementarea conceptului de învăţare a limbii pe bază de proiecte (PBLL – Project-Based Language Learning), o combinaţie între conceptul de învăţare pe bază de proiecte (PBL – Project-Based Learning) şi conceptul de învăţare integrată a conţinutului şi a limbii (CLIL – Content and Language Integrated Learning) şi încurajarea elevilor în direcţia în care să înveţe bine, dar şi să trăiască bine.

„Păstrând tradiţia de a aduce specialişti de top în predarea limbii engleze, conferinţa din acest an îmbină o abordare complexă a actului didactic, punând accent atât pe predarea limbii engleze cât şi pe abordarea holistică a elevului, prin crearea unei relaţii durabile între elev şi profesor în care cursanţii nu doar învaţă, ci şi deprind şi abilităţi care le cultivă încrederea în sine şi o mentalitate pozitivă”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Speakeri de renume mondial şi traineri consacraţi vin în sprijinul profesorilor de limba engleză din România şi a specialiştilor din educaţie şi tuturor celor interesaţi de pregatirea continuă în domeniul lor de activitate.

Printre aceştia se numără Katherine Stannett, autoare cu peste douăzeci de ani de experienţă în redactarea materialelor de învăţare a limbii engleze, care va avea o prezentare despre abordarea holistică a elevului şi Liana Fitzgerald, Sefa Departamentului de Engleză de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, care va avea o prezentare despre implementarea învăţării bazate pe proiecte, o combinaţie între Project Based Learning şi conceptul de învăţare integrată a conţinutului şi a limbii.

Alături de aceştia, la conferinţă va fi prezentă şi Dr. Imogen Napper, care va avea o prezentare ştiinţitică legată de cercetările sale despre deşeurile din plastic şi mediul marin, deoarece conceptul NGL susţine studiul limbii engleze prin formarea unei atitudini pozitive faţă de planetă şi de mediul înconjurător.

National Geographic Learning este una dintre cele mai prestigioase edituri internaţionale, specializate în producerea materialelor ELT/EFL/ESL. Editura americană este parte din Cengage Learning, materialele sale educaţionale şi de instruire fiind nominalizate printre cele mai bune programe educaţionale din întreaga lume.

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Fischer International susţin formarea continuă a cadrelor didactice şi altor specialişti din educaţie, prin organizarea constantă a unor evenimente care au devenit emblematice pentru comunitatea profesorilor din România. Fischer International se dedică în totalitate celor implicaţi în predarea şi învăţarea limbii engleze, punând la dispoziţia acestora cea mai mare varietate de materiale didactice.

Detalii şi înscrieri pe cartiengleza.ro sau accesând link-ul de mai jos: https://bit.ly/3mKGbxd