Publicat: 9 Decembrie, 2014 - 18:32
Share

Teatrul În Culise împreună cu Teen Media Academy și Interact-Goethe Curtea Veche lansează cel de-al doilea eveniment caritabil al lunii Decembrie -   spectacolul "AUDIȚIA" se joacă Luni, 15 Decembrie de la ora 20:00 în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub cu Scenă). 

Dacă tot e frig afară, noi vrem să vă încălzim cu niște fapte bune! Din acest motiv susținem noul proiect Interact-Goethe Curtea Veche: ”Camera cu povești”. Prin această acțiune, elevii din liceul german Goethe încearcă să strângă bani pentru achiziționarea de cărți și jucării care să-i bucure în perioada sărbătorilor pe copiii internați pentru o perioadă mai lungă de timp la Spitalul Fundeni, secția pediatrie. Donația recomandată este de 5 lei.

Echipa În Culise și studenții Teen Media Academy sunt bucuroși să ajute și oferă acest spectacol de teatru contemporan clasic pentru a strânge banii care sunt necesari proiectului ”Camera cu Povești”. Audiția abordează o temă actuală: munca în străinătate. Odată scăpați de sub dominția regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie și speranță către străinătate. Orbiți de acest miraj, ajung să cadă în plasa degradării, iar toate situațiile sunt prezentate într-un spirit critic, dar plin de amuzament. Un spectacol realizat exclusiv cu studenti ai Teen Media Academy.

Din distribuție fac parte: Cosmin Ferenț, Bogdan Stroe, Diana Dumbravă, Ioana Maria Vișan, Dana Roman, Alina Pietrăreanu, Claudia Ene, Grațiela Popa, Ionuț Gurgu, Ilie Nae, Iulian Babulea, Mihai Bădoi. Regia artistică este semnată de Cristian Bajora, iar regia tehnică de Bogdan Ionescu.

Susține și tu ”Camera cu povești” și fii alături de În Culise și de Teen Media Academy în seara de Luni, 15 Decembrie, de la ora 20:00. Un gest mic poate însemna o bucurie mare pentru un copil.