Publicat: 30 Noiembrie, 2020 - 13:43
Share

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) cere deschiderea restaurantelor și a piețelor și sancționarea guvernanților care au luat decizii menite să distrugă afacerile românilor.

Nu mai credeți în coincidențe, nu mai credeți doar în proasta guvernare. Se vrea ca afacerile românilor să fie închise, se folosesc de criză ca să colapseze un sector care mergea foarte bine: HORECA. Vor ca românii să fie bolnavi și îi scot afară, la sub zero grade. Cum să nu se îmbolnăvească românii dacă stau la zero grade? Cu ce ajută dacă închidem la 21,00 sau mai târziu? Doar nu suntem proști să credem că virusul se plimbă noaptea și ziua nu. Români, treziți-vă! PNL, PSD și USR sunt niște criminali economici, dar și criminali de oameni. Ne uităm la morții de la Piatra Neamț și ne dăm seama că oculta antiromânească nu mai poate fi oprită decât de popor. Deschideți piețele, deschideți restaurantele, deschideți micile magazine românești”, a făcut apel Simion, candidat AUR la Camera Deputaților pentru București.

Liderul AUR acuză partidele de dublu standard, pentru că au lăsat deschise supermarketurile străine, spații mai aglomerate decât piețele.

Cum explicați că piețele au fost închise și românii stau în frig, dar la magazinele străine ai voie să te duci? Cine a dat această comandă, cine vrea să ne închidă? Cine luptă împotriva românilor? Gata, ajunge cu bătaia de joc”, a concluzionat acesta.

Tag-uri Nume: