3 decembrie 2021

AUR contestă la Curtea de Apel restricţiile impuse de Guvern

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat procedurile de contestare la Curtea de Apel a restricţiilor impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă. În acest sens, senatoarea AUR Rodica Boancă se va afla la Curte la ora 10:00. Carantina naţională, închiderea şcolilor şi susţinerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, mascat sub forma vacanţei prelungite, purtarea măştilor în sălile de curs, acolo unde orele se desfăşoară fizic, dar şi în spaţiile deschise, limitarea drastică a programului de funcţionare al magazinelor şi al altor operatori economici sunt măsurile contestate de AUR la Curtea de Apel.

„Unica performanţă a acestei guvernări în vreme de criză sanitară este că a indus frica în rândul românilor: frica de spitale, frica să iasă pe stradă, frica de a mai vorbi cu prietenii, cu familia, frica de a nu mai avea ce pune pe masă a doua zi, frica privind viitorul copiilor. Nu mai putem continua această politică a restricţiilor abuzive care îşi dovedesc zi de zi ineficienţa”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR.

„Românii ard de vii sau se sufocă prin spitale, copiii se însingurează şi se deprimă în faţa ecranelor, fiind lipsiţi de contactul direct cu colegii şi profesorii, micii antreprenori români sunt nevoiţi să pună lacătul pe uşă, vreme în care ei vând măşti neconforme şi ultimele companii strategice pe care le mai deţine statul, îşi schimbă pozele de profil pe reţelele de socializare şi se ţin cu dinţii de funcţii. Această şaradă trebuie să înceteze! Măsurile absurde trebuie ridicate şi viaţa românilor trebuie să revină la normalitate”, a declarat deputatul George Simion, copreşedinte AUR.

Alianţa pentru Unirea Românilor consideră că ridicarea restricţiilor lipsite de fundament teoretic şi practic va restabili libertatea românilor: de gândire, de credinţă, de exprimare, de asociere, de mişcare, de iniţiativă, dar şi accesul liber la activităţile economice, aspecte esenţiale într-o democraţie.