Publicat: 18 Iunie, 2014 - 12:28

S-au anunţat rezultatele finale ale concursului The Road To Kavarna, iar AURA este una dintre cele două fomaţii ce vor ajunge pe scena din Bulgaria.

 

După aflarea veştii, Aura a spus, debordând de energie şi încântare: “2014 este anul nostru! Am început în forţă anunţând că va ieşi pe piaţă primul nostru album, The Rock Chick, am continuat cu semnarea contractului de distribuţie cu Universal, a urmat incendiarul concert de lansare, am urcat pe aceeaşi scenă cu Dave Evans, realizăm singurul reality show al unei trupe rock din ţara noastră, iar acum ajungem la Kavarna Rock Fest, unul din cele mai tari festivaluri din partea aceasta a Europei!” “Şi suntem abia la jumătatea anului...”, a completat chitaristul Mihai Danciulescu, semn că entuziasmul solistei este contagios.

Dacă la show-ul de lansare din luna martie AURA a arătat că este “a badass girl,” cu prezenţă scenică puternică şi voce pe măsură, cu un cuvânt de spus pe scena rock din România, acum trupa a câştigat şansa unică de a-şi duce forţa de „Rock Chick” şi dincolo de graniţele ţării. În acest context, AURA mulţumeşte organizatorilor concursului The Road To Kavarna – respectiv Asociaţia Best Music & Kavarna Festival - şi încheie cu un mesaj adresat publicului: „Multumim! Sunteţi stelari!”

AURA este cel mai de succes proiect rock cu voce feminină din România. Trupa a lansat în luna martie primul albumul „The Rock Chick, care înseamnă concretizarea discografică a unui destin marcat de iubirea nestăvilită pentru libertate, individualitate şi nonconformism.

Show-urile AURA dezvăluie toate feţele unei Rock Chick: Aura poate fi demonic de provocatoare cu piesa “Delir,” şi angelică pe parcursul piesei “Aura,” îşi arată faţa de “bikeriţă,” cu o intrare în scenă demnă de o paradă moto şi face publicul să viseze la libertate pe acordurile piesei “Îngeri pe motoare,” apoi pune stăpânire pe inimile spectatorilor, din postura de “Şerif Stelar”. Aura cucereşte cu prezenţa magnetică şi timbrul vocal unic, ce aminteşte de influxiunile lui PINK si cutezanţa vocală a solistei din trupa Heart.

Cei care nu sunt la curent cu muzica Aurei, pot afla stilul acesteia la: youtu.be/okWp9d2eCfM 

În prezent AURA înseamnă:

Aura - voce

Mihai – chitară

Cristian Tibi – bass

Răzvan Stăicuţ – tobe