17 septembrie 2021

Autoritățile din mai multe orașe chinezești intenționează să interzică persoanelor nevaccinate să viziteze unele locuri publice

Beijuing orasul interzis
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Autoritățile din mai multe orașe chinezești intenționează să interzică persoanelor nevaccinate să viziteze unele locuri publice. În special, vorbim despre școli, spitale, centre comerciale. Acest lucru este raportat de canalul de televiziune NDTV.

Astfel de informații au venit până acum din orașele mici conform standardelor chineze, cum ar fi Chuxiong din provincia Yunnan (populație de aproximativ 500 de mii de persoane) și din alte orașe din provinciile Sichuan, Jiangxi, Guangxi, Fujian.

Mai mult, după cum specifică canalul, autoritățile locale de acolo au anunțat planuri de vaccinare până la 70-80% din populație, ceea ce depășește sarcina stabilită chiar de guvernul chinez de a vaccina până la 64% din populație.

În special, administrația Chuxyun a spus că cetățenii cu vârsta de 18 ani și peste care nu sunt vaccinați cu cel puțin prima doză până pe 23 iulie, „nu vor avea permis accesul în locuri publice precum spitale, maternități, grădinițe, școli, biblioteci, muzee și transportul public ”. Politici similare sunt raportate și din alte regiuni ale țării.

Ciprian Pop