Publicat: 21 August, 2019 - 08:27

Autorizaţia de Construcţie pentru sectorul de autostradă Târgu Mureş- Ungheni a fost prelungită încă din 11 aprilie 2019 !

Valabilitatea Autorizaţiei de Construcţie a fost prelungită de Ministerul Transporturilor până pe data de 27 aprilie 2020, în conformitate cu prevederile legii şi vizează executarea lucrărilor pe Lotul 1 Târgu Mureş- Ungheni (km 0+000 - km 4+500).

Precizăm că în acest moment se aşteaptă decizia motivată a instanţei pentru a putea fi declanşată procedura de semnare a contractului între CNAIR S.A. şi firma declarată câştigătoare în urma acţiunilor în justiţie.

Facem din nou apel la Asociaţia Pro Infrastructura să se documenteze temeinic înainte să lanseze public informaţii pe teme care ţin de dezvoltarea infrastructurii din România. 

Considerăm că modul superficial în care această Asociaţie abordează teme de interes public creează confuzie şi discreditează eforturile reale ale altor Asociaţii din domeniu, care cu bună credinţă doresc să sprijine dezvoltarea infrastructurii româneşti.
 

Tag-uri Institutii: