1 iulie 2022

Autoturism căutat în Elveţia, depistat în PTF Porţile de Fier I

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mazda, înmatriculat în Spania, în valoare de aproximativ 83.000 de lei, căutat de autorităţile din Elveţia.

În data de 16.08.2021, în jurul orei 01.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pe sensul de intrare în România, s-a prezentat cetăţeanul român B. I, în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în judeţul Mehedinţi, la volanul unui autoturism marca Mazda.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autorităţile din Elveţia.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorităţi. Autoturismul, în valoare de aproximativ 83.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.