2 decembrie 2021

Avertizare de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania

spania
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ministerul Afacerilor Externe din România îi avertizează pe cetățenii români că marți și miercuri vor fi furtuni în câteva zone ale Spaniei. Autoritățile au emis o avertizare de călătorie.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenția Meteorologică Spaniolă a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă și a emis, pentru intervalul 31 august – 1 septembrie, un cod galben de precipitații abundente și furtuni.

Marți, este cod galben de precipitații abundente în comunitățile Aragon, Castilla – La Mancha și Catalonia. O altă avertizare cod galben de furtuni vizează zonele Aragon, Castilla y Leon, Castilla – La Mancha, Catalonia și Comunitatea Valenciană.

Miercuri, va fi în vigoare o avertizare cod galben de precipitații abundente în comunitățile Madrid, Aragon, Castilla y Leon, Castilla – La Mancha, Extremadura și Navarra. De asemenea, va fi cod galben de furtuni în comunitățile Madrid, Andalucia, Aragon, Asturias, Cantabria, Castilla y Leon, Castilla – La Mancha, Extremadura, Galicia, Murcia, Navarra, Țara Bascilor și La Rioja.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetățenii români să consulte în permanență informațiile publice comunicate de autoritățile spaniole.