Publicat: 20 Iunie, 2013 - 14:46
Share

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, nu își dorește alți avocați, așa cum s-a speculat în ultimele ore, a precizat chiar unul dintre avocaţii săi, Bogdan Bărbuceanu.

”Dânsul (n.r. Gigi Becali) m-a rugat să vin pentru a pune capăt acestui subiect de presă cum că și-ar fi concediat, și-ar fi făcut proști avocații. Lucru care este total neadevărat. Și-a respectat și își respectă în continuare avocații”, a declarat Bărbuceanu.

Potrivit acestuia, atât el, cât și Mihaela Olaru au decis să îl lase pe Bogdan Vladu să se ocupe în continuare de caz.

”Eu și doamna Olaru am luat decizia pe aceste speță să îl lăsăm pe celălat coleg al nostru, pentru că dânsul are alte opnii și pentru a respecta deontologia noastră profesională am considerat că este mai bine pe dosarul acesta să rămână domnul Vlad, urmând să colaborăm cu dânsul pe celelalte spețe. Vă spun că acest subiect nu este real, m-a rugat să precizez asta ca să punem punct speculațiilor. Domnul Becali nu ar fi făcut așa ceva niciodată pentru că își respectă avocații”, a firmat Bogdan Bărbucenau.

Cuvintele lui Becali se pare că ar fi fost spune la supărare.

”Spera că ne putem judeca la termenul respectiv. Nu se află într-o stare de mulțumire, dar respectă hotărârile instanței”, a completat avocatul.