Publicat: 25 Februarie, 2019 - 11:30
Share

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la situația unui bărbat decedat care nu poate fi înhumat deoarece primarul Comunei Molovăț, județul Mehedinți refuză eliberarea certificatului de deces      

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la un caz în care un bărbat decedat nu poate fi înhumat deoarece primarul Comunei Molovăț, județul Mehedinți refuză eliberarea certificatului de deces.
 
Cotidianul regional Jurnalul Olteniei a publicat un articol cu titlul ,,Caz misterios la Mehedinţi: Un bărbat mort nu poate fi înmormântat deoarece primarul nu crede că este adevăratul mort”, în care se relatează, între altele, că primarul a cerut poliției să se facă testul ADN, pe care este dispus să-l plătească. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi a declarat că persoana dispărută este aceeaşi cu bărbatul care a murit în faţa Primăriei. S-au ridicat amprente atât de la locuinţa defunctului, cât şi urme papilare. Au fost comparate și corespund, sunt identice, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliției. În încheierea articolului se menționează faptul că ,, Întrucât este vorba despre un caz social, Primăria ar urma să suporte cheltuielile legate de înmormântare”.

Tag-uri Institutii: