Publicat: 13 Iunie, 2019 - 13:41

La început de vară, AVON dă startul experiențelor de festival și invită toate pasionatele de beauty și fashion să transforme zilele de vineri în sesiuni de pregătire pentru cele mai cool evenimente ale anului. AVON încurajează femeile să înlocuiască ținuta Casual Friday cu una Festival Friday, iar make-up artiștii le vor completa lookul de festival cu produse de machiaj din gama mark., în locații special amenajate în 6 orașe din România.

Festival Friday va începe pe 14 iunie în București,  în vanul AVON amplasat în zona Mall Promenada, în intervalul 10:00-16:00, iar la Cluj Napoca între 14-15 iunie, la Pop-Up Store-ul AVON din Piața Mihai Viteazul, între orele 15.00- 20.00 vineri, iar sâmbătă în intervalul 10:00-13:00.
Make-up artiștii AVON vor fi pregătiți cu noua gamă de produse dedicate celor mai trendy look-uri de  festival – efecte de skin glass, luminozitate caldă cu cel mai nou iluminator Flashlight FX, accente strălucitoare și tușe rezistente cu mascara Big & Magical și un touch jucăuș oferit de creioanele cu ștampilă Spotlight, create să completeze machiajul. 
Sesiunile de make-up sunt gratuite, iar toate participantele care postează o fotografie cu look-ul lor cu hashtagul #AVONFestivalFriday și tag @avonspace,  primesc pe loc un produs AVON.  

Caravana #FestivalFriday va continua și în țară pe toată durata verii, programul complet urmând a fi anunțat.

#AVONFestivalFriday te trimite la Untold
Și dacă makeup van-ul nu ajunge în orașul tău,  AVON te invită să îți creezi propriul makeup de festival, să postezi un selfie pe Instagram cu #AVONFestivalFriday și tag @avonspace în perioada 14 iunie – 17 iulie și poți câștiga o invitație la Untold. 
Un juriu AVON va premia 10 câștigătoare ale concursului cu invitații la Untold (1-4 august, Cluj Napoca). 

AVON este prezent de peste 21 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață. 
 

Tag-uri Institutii: