Publicat: 16 Februarie, 2016 - 11:25

Axis oferă integratorilor şi companiilor ce realizează implementări de sisteme de supraveghere video o nouă aplicaţie web intuitivă de proiectare. AXIS Site Designer funcţionează atât online, cât şi offline, şi oferă recomandări de camere şi dispozitive de stocare celor ce doresc să proiecteze soluţii de securitate. Platforma foloseşte formate ce acoperă o gamă largă de scenarii şi pune la dispoziție asistenţă interactivă în alegerea soluțiilor de supraveghere, camere video, dispozitive de stocare şi accesorii, pentru o supraveghere video optimă. 
Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunţă lansarea AXIS Site Designer. Platforma software oferă utilizatorilor posibilitatea de a proiecta într-un mod eficient soluţii de supraveghere video dedicate. AXIS Site Designer se adresează instalărilor mici şi medii, cu rolul de a reduce timpul necesar proiectării şi setării unor soluţii end-to-end de până la 100 de camere. Aplicaţia foloseşte o serie de formate ce acoperă cele mai comune scenarii de instalare. Filtrarea se face în mod automat, în funcţie de cerinţele operaţionale ale proiectului, precum rezoluţie, rază de acoperire şi condiţii de iluminare. 
Aplicaţia permite şi alegerea rapidă a sistemelor de montare şi a altor accesorii pentru orice cameră Axis, astfel utilizatorii au acces la toată gama de produse a companiei Axis. Calculul necesarului de stocare este, de asemenea, o operaţiune ce se realizează în mod automat, în funcţie de criteriile introduse.
Platforma funcţionează atât online, cât şi offline şi este de real ajutor pentru toţi utilizatorii care doresc să proiecteze rapid şi simplu un sistem de supraveghere, folosind doar o tabletă sau un laptop. AXIS Site Designer suportă lucrul cu mai multe sesiuni de proiectare, fiind necesară doar o conexiune la Internet pentru sincronizarea cu portalul MyAxis. 

“Timpul şi eficienţa operaţională sunt două caracteristici ce stau la baza business-ului partenerilor noştri. Am dezvoltat AXIS Site Designer pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi. Platforma software permite proiectarea şi implementarea unei soluţii de securitate optimizate, fără a fi necesare cunoştinţe tehnice avansate în ceea ce privește portofoliul Axis. Interfaţa intuitivă elimină presupunerile şi permite o proiectare mult mai rapidă şi mai corectă, asigurând un maxim de satisfacţie”, a declarat Peter Friberg, Director of System and Services, Axis Communications. 
AXIS Site Designer poate fi accesat gratuit direct la sitedesigner.axis.com, prin intermediul unei tablete, laptop sau PC. 

Comunicat de presă Axis Communications