Publicat: 26 Martie, 2019 - 14:01
Share

În perioada 25-26 martie a avut loc la Iași cursul Axis Academy organizat de Axis Communications și BNT, unul dintre distribuitorii autorizați Axis în România, pe tema ”Network Video Fundamentals”. Cursul este susținut de reprezentantul Axis Comunications în România, Bogdan Gavril, trainer cu experiență în sisteme și soluții de supraveghere video.
Pe parcursul celor două zile, Axis Communications Academy include atât prezentări și demonstrații, cât și sesiuni de hands-on și exerciții practice de laborator necesare partenerilor care instalează soluțiile Axis. Programele de training derulate de Axis Communications și în România includ atât informaţii legate de procesul de vânzare al echipamentelor, cât şi informații tehnice despre cum se realizează configurarea şi instalarea unei soluţii, la cele mai înalte standarde. La absolvirea cursurilor, participanții primesc diploma de certificare Axis Communications.
Dezvoltarea profesională este extrem de importantă. Axis Academy reunește oamenii cu aceleași interese care se sprijină ulterior în depășirea aparentelor bariere tehnologice. Din aria de cunoștințe acoperim atât noțiuni de instalare și configurare, cât și design al sistemului și tehnici de dezvoltare a business-ului și a vânzărilor. Cunoștințele tehnice implică atât instrucțiuni pentru instalarea corectă a camerelor, noțiuni de optică, utilitate a imaginii, cât și optimizarea bitrate-ului și a stocării. Un alt capitol interesant pentru partenerii noștri îl reprezintă și modulul de analiză video, care vine din domeniul Science Fiction, și ne oferă un conținut video valoros”, a declarat Bogdan Gavril, inginer de vânzări și trainer Axis Academy în România și țările din Europa Centrală și de Est.
Obiectivul cursului este de educare și informare asupra diferitelor aspecte legate de supraveghere video, precum: instalarea unei camere video de rețea; selectarea tipului de cameră potrivit și instalarea ei; moduri de a folosi eficient lățimea de bandă și capacitatea de stocare; image usability, bit rate optimization și analiza video, aplicații inteligente, precum și soluții potrivite pentru diferite utilizări. Sesiunile de prezentări sunt îmbinate cu testarea de funcționalități. Cea de a doua zi de training cuprinde sesiuni de Edge Analytics and Storage, I/O and Event Logic, VAPIX and integration sau soluții pentru integrări dificile.
Peste 50% din totalul instalărilor de soluţii de supraveghere video au la bază camere de supraveghere de reţea, domeniu în care Axis este de departe o companie mereu inovatoare. Unul dintre ingredientele succesului Axis este reţeaua puternică de parteneri, care a crescut de la 2.000 la 75.000, produsele Axis fiind acum disponibile în 179 de ţări. De-a lungul anilor, la sesiunile Axis Communications Academy din România au participat specialiști din sute de firme din România, atât directori generali, directori tehnici și specialiști, reunind o întreagă comunitate de business pe domeniul supravegherii video. Această comunitate se reunește anual în cadrul Axis Open Day. 
Despre Axis Communications
Axis Communications este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.
Axis are peste 2.700 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/ 

Tag-uri Institutii: