Publicat: 21 Iunie, 2016 - 09:47
Share

Seria AXIS M10 este extinsa cu trei noi camere de tip cube, optimizate pentru a permite instalare rapida si pentru a realiza supravegherea magazinelor retail si a birourilor de mici dimensiuni. Modelele detin un senzor 1080p, conectivitate wireless si Ethernet, iluminator IR LED si suporta stocare direct pe un card de memorie, datorita functiei edge storage. Doua dintre modelele lansate dispun si de microfon, difuzor si senzor de miscare. 

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea a trei noi camere de supraveghere compacte de tip cube ce stabilesc noi puncte de referinta in materie de performanta si usurinta in utilizare. AXIS M1065-LW, AXIS M1065-L si AXIS M1045-LW sunt camere de retea ce ofera imagini 1080p de cea mai buna calitate. Modelele folosesc tehnologia Wide Dynamic Range (WDR) si includ un iluminator IR, care le permite sa inregistreze imagini atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Design-ul camerelor face posibila instalarea in coltul camerei sau pe perete, cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet, si acopera 110° - un camp vizual suficient pentru a supraveghea o camera sau un magazin de mici dimensiuni. 

“Seria AXIS M10 este compusa din camere usor de folosit, care pot asigura supravegherea cu succes a micilor magazine, buticuri, birouri, muzee sau resedinte. Cele trei noi modele sunt camere de mare performanta ce pot fi instalate usor, gestionate si integrate in infrastructura existenta”, a declarat Andres Vigren, Global Product Manager Axis Communications.

Toate cele trei camere permit stocarea materialelor video pe carduri de memorie, nemaifiind absolut necesara conectarea la un server dedicat. Fiecare model integreaza si un iluminator IR.

Cele doua modele de varf, AXIS M1065-LW si AXIS M1065-L, integreaza microfon, difuzor (utilizatorii pot folosi mesaje pre-inregistrate) si senzor de miscare PIR ce poate functiona optim chiar si in locatii lipsite de orice fel de iluminare. 

AXIS M1045-LW si AXIS M1065-LW sunt modele wireless, ce permit o instalare rapida si simpla la retelele wireless existente. AXIS M1065-L beneficiaza de tehnologia Power over Ethernet (PoE), alimentarea realizandu-se prin intermediul cablului de retea. Acest proces simplifica instalarea si asigura o conectivitate fiabila in timp. 

Modelele wireless contin in pachet o sursa de alimentare de 5V DC. Cele trei camere urmeaza sa fie disponibile incepand cu luna august a anului curent. 

Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.

Comunicat de presa Axis Communications